Livsstil

En produktiv måndag

En produktiv måndag.

3 maskiner tvätt och sedan gjorde jag mig klar och hämtade upp syrran för att handla lite till stranden. Vi parkerade våra gumpar på stranden och inväntade Mattias som behövde cykla iväg till jobbet och lämna något och sen kom och joinade oss. Det blev drygt 4:a timmar på stranden med vänster hand inlindad i mitt linne för att skydda tatueringen, ett snabbt dopp och sen bjöd Malmö på strålande sol och regn haha.

Vid 15 tiden sa jag att nu packar jag ihop och ska köra hem och hämta kamphunden och dra ner till husvagnen för att klippa gräset och kolla till växtligheten. Dom ville hänga på så Mattias hjälpte till att klippa gräset, Chanel sprang runt som en galning och jag vattnade blommorna och tomatplantorna. Där fanns gröna bifftomater och gröna jordgubbstomater så visst fasiken blir det lite egenodlat även denna sommar. Perfekt.

Väl hemma så kom jag på att jag behövde handla mjölk, den var ju slut så jag lämnade kamphunden hemma eftersom jag totalvägrar att ha henne i bilen i denna värme, oavsett hur snabbt det går att handla lite mjölk.  Så det blev lite mjölk och smått och gott och nu hänger jag här i soffan med kamphunden, fläkten är i gång och det är varmt som fan i lägenheten. Ventilationen var inte något som prioriterades när detta huset byggdes uppenbarligen.

Syrran och Mattias ska komma förbi en sväng om ca en timma. Dom vill lämna in födelsedagspresent som inte hunnit komma. Jag köpte en stor växt till syrran som jag själv skulle vilja ha. Så jävla snygg.  Föresten, vad tycker ni om detta att jag blandar mobil bilder med bra bilder från systemkameran? Mobilen har en bra kamera och ibland orkar jag inte släpa med mig systemkameran, så jag funderar på att köra på lite blandat, mer för att jag alltid vill ha bilder i bloggen och det är lättare att få upp mer inlägg om jag blandar och bjuder på mer in-the-moment foton.   Så vad tycker ni ?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Margareta 16 juli, 2018 at 18:45

  Blanda på, kan tänka mig att med mobilen blir det lite spontanare bilder, och de är oftast roligare att se! Ibland måste man få förenkla livet lite! Ha det så gott i värmen och frys in lite hundgodis i iskubsfacket åt den lilla damen! 🙂

  • Reply tommytott 16 juli, 2018 at 18:47

   Absolut!

   Kamphunden har ett gäng olika infrusna hundgodisar. Inget som lockar henne men det finns och jag plockar fram de varma dagarna som denna så hon svalkar sig ordentligt! 🙂 Trevlig måndag !

 • Reply Anna 16 juli, 2018 at 19:06

  Åh mysigt med hem odlat jordgubbstomater? Mumsigt .
  Ha det fint i värmen

  • Reply tommytott 17 juli, 2018 at 08:19

   Ja det ska bli riktigt trevligt att testa dom när dom är mogna, ja även bifftomaterna.
   Ha en fin dag i värmen du med!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.