Livsstil

Shopping, 1,7 mil på cykel och fryshelvetet

När helgens förlängs med en dag extra.

I går kväll pep frysen när vi kom hem, den var stängd men vi kollade till den och sen vaknade jag vid midnatt av att frysen pep igen trots att den var stängd. Den började pipa i dag på morgonen igen och då känner vi att pålägg i frysen har börjat tinat, så sjömannen springer ner och kollar om vaktmästaren har tid att komma, vilket han hade utan felanmälan. Han konstaterar att antingen har termostaten gått sönder eller kompressorn gått sönder och han var tvungen att kontakta återförsäljaren  och säger, dom kan nog inte komma i dag men öppna inte frysen är ni snäll .. Men skjut mig?!

Helgen har varit bra , ledighet , varit i stugan, slappat och så en runda på Emporia bara för att fördriva tiden och där fyndade jag denna nya coola väskan och i dag har vi köpt ny blomjord och krukor och jag har planterat om lite blommor som behövde nya krukor och även varit ute på 1.7 mil lång cykelrunda. Magiskt.

Uppdateringen här i bloggen har varit under all kritik och det är för att jag helt ärligt inte har haft något sug på att uppdatera och det har varit fokus på annat, bland annat till att försöka hitta tillbaka och inte känna mig livrädd utanför mitt eget hem sedan händelsen då jag blev förföljd och hotad.  Jag tror ni förstår.

Hur har ni det ?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.