Livsstil

Hundslagsmål i sängen innan kl 07

När lördag morgon startat i bråk.

Fredagen slutade med att vi låg i sängen strax efter 19:30 .  Hundarna var mer eller mindre galna i går. Dom gick mig på nerverna så fruktansvärt så vid 18 skickar jag sms till sjömannen och skrev att jag drar snart och köper en flaska vin innan systemet stänger. Och hur fan kommer det sig att vi inte har något vin hemma? För med dessa hundar behöver man fan en flaska vin…. hemma .. alltid!  Dom släpper mig inte med blicken, jag får inte gå på toaletten själv, dom ska ligga på en konstant och hade folk sett hur jag studsade runt i går kväll mellan sofforna och fåtöljen och vrålade på dom att: Jag är en människa med känslor, som behöver mitt space och är inte något jävla köttstycke man ska ligga och slicka på.  Men himlen öppnade sig och det small till och blixtrade så förbannat så både jag och hundarna höll på kissa ner oss, så jag tände ljus och kröp ner under filten i stället.  Så det blev inget vin och jag la mig tidigt som fan som ni kan läsa. Men eftersom jag slumrade på soffan på eftermiddagen så hade jag svårt att sova på kvällen.

Jag hoppades på att jag skulle sova ut lite längre i dag eftersom jag inte kunde somna i normal tid i går kväll , men tji fick jag. 06:30 var jag vaken och låg och scrollade på telefonen för inte fan var jag sugen på kliva upp då utan tittar på kamphundarna som ligger och tvättar varandra… söta .. tills 10 min senare, 06:40 brakar helvete loss och dom ryker ihop så pälsen den yr i hela jävla sovrummet, jag vrålar, dom vrålar och jag har hundhår fan överallt, även i munnen och försöka skälla på hundar med hår i flabben är fan inte lätt. Jag spottar och fräser och kliver upp, muttrar att jag ska sälja de psykiskt ostabila hundarna på någon jävla loppis. Ni är retarderade. Men inser snabbt att det är väl för fan ingen normalt funtad människa som vill köpa en 14 årig bitterfitta och en 7årig uppmärksamhetssökande galning som inte vet hur man beter sig. Livet, livet mina vänner, livet.

Så god jävla morgon lördag.
De små asen har varit ute och trots ett beteende som inte är normalt så fick dom mat och jag fick mitt kaffe och njuter av morgonsolen. Det är en fin höstdag, härlig temperatur ute så vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda mer än att valsa runt med dammsugaren som i går. Det blir en bra dag, det blir det.

Skål och en stor jävla gumpklapp på er!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.