Livsstil

Hej helgen och ingen jävel bryr sig

Det är ingen jävla köld tävling.

Ekat tomt här i ett par dagar och det beror helt enkelt på att jag har mått skit och haft tidiga morgonpass på jobbet och efter jobbet har jag mer eller mindre slocknat i soffan, rastat kamphunden och sen legat i soffan/sängen och slö surfat på mobilen och kollat på tv. Jag var nämligen iväg på återbesök i måndags gällande min fibromyalgi och jag fick en ny kortison spruta i höger fotled. Tårarna rann och jag hade så jävla ont så jag har verkligen inte varit pepp de senaste dagarna och inte varit upplagd för torra jävla skämt från människor som tror sig vara rolig när dom inte vet hur smärtan är, så ett aktivt val att inte uppdatera. Men nu är jag på benen igen och har stämplat ut från jobbet för lång helg.

Det är kallt som fan ute, typ +2 grader här i Malmö och det har varit sol i dag. Det är vinter och med vintern så kommer uppenbart dumheten hos folk fram, främst människor i norr. Herregud, det är ingen jävla tävling och ingen jävel bryr sig om du har -22 grader ute.  Jag skickade en reaktion på en följares story. En magisk landskapsbild. Snö är vackert på foto men jag klarar mig så bra utan den skiten och efter reaktionen så fick jag ett meddelande där det stod: Hur är vädret i Malmö, kallt? Jag svarade så klart med +2 grader, sol men iskallt ute.  Jag får då tillbaka – äsch, vekling, vi har -22 grader och +2 är ju nästan sommar och ni har ju ingen riktigt vinter då ni inte har snö!

Tack, men jag frågade inte och bryr mig inte hur kallt ni har det. Det är ingen tävling och om jag tycker det är kallt me +2 grader i Malmö så blir det inte varmare för att du har -22 grader. På riktigt? När blev det en tävling om vem som har mest minus på termometern? Grattis … du visade just hur smart du är. Jag blev blockad.  Skönt. haha!

Har varit ute med kamphunden , unnat mig en nocco som jag hade i kylen och musiken den strålar ur högtalarna på datorn. Det blir en slappar kväll , ta hand om köket och kanske köra i gång en maskin med tvätt. Jag har en 3 dagars ledighet framför mig och det är med blandade känslor, skönt som fan men så jävla trist med denna längre ledigheten när sjömannen inte är hemma.  Men , jag och kamphunden får ju massa egentid i alla fall.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.