Livsstil

Latte, födelsedagsgrisen och en ledig dag

Starta dagen med en god latte.

Tisdag och jag har en ledig dag framför mig. Jag hade ställt larmet på kl 9, jag vill helst inte sova bort halva förmiddagen och bli irriterad över at jag missar så mycket på en ledig dag. Men vid 6 var jag vaken men jag somnade om till vid strax efter 7. Låg kvar i sängen och fick massa pussar av kamphunden, än så länge är vi vänner med varandra, men vi vet ju inte hur dagen kommer bli haha.

Grattis till sjömannen.

I dag fyller sjömannen år och jag såg på instagram att kollegorna till sjöss hade pimpat hans kontor fint med härliga grattis hälsningar och presenter. Han är så värd det och jag önskar verkligen att han kunde få vara ledig någon av födelsedagarna, antingen min eller sin egen, men han har oturen att jobba nästan samtliga födelsedagar och högtider. Så vi får sällan fira varandra som andra par, utan mer ett sms och så får han något fint av mig i present ( utöver att han får mig inslagen ) haha!

I dag har jag inga större planer, jag ska försöka skriva lite samarbeten, gå igenom mailen och svara på lite samarbetsförfrågningar och annat spännande. Kl 11 ska jag vara iväg på lite treatment för mig själv , har tagit en förebild här nu på morgonen med glasögonen på  .. och så tar jag en efterbild sen så vi ser om det är någon skillnad. Vi får helt enkelt se vad dagen bjuder på.  Verkar bli en fin dag!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Therese Carlsson 25 september, 2018 at 10:20

  Du får ha en fortsatt trevlig dag =)

  • Reply tommytott 25 september, 2018 at 10:22

   Tack detsamma!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.