Livsstil

Status : Palletgubbe?

Vi börjar med att vaknad vid 7 tiden. Fantastiskt och då vaknar jag av att hela sängen är blöt av svett, ännu mer fantastiskt. Sommaren, jag älskar dig men jag hatar att lägenheten blir som en bastu. Men att svettas är ju bra, för då gråter ju kroppen och förbränner fett säger dom? Ännu mer fantastiskt.  Att kamphunden efter morgonpromenaden i solen och den sköna sommar värmen dricker så mycket vatten att hon kräks var ju bara toppen av den fantastiska morgonen med ett its a hallefucking-lullejahmoment.

Mår: Jag mår bra. Jag känner mig bara lite stressad inombords. Det är så mycket jag vill hinna med men känner att tiden inte räcker till helt och hållet. Men jag mår bra, jag försöker ha ett mind-set om att jag duger som jag är och det jag inte hinner med hinner jag förhoppningsvis med i morgon.

Familjen: På fredag är den en hel familjen igen. Uttrycker hel-familj är ju bara så konstigt, men ett uttryck som jag ofta påträffar i min vardag och på fredag är vi en hel familj igen, jag, sjömannen och kamphunden. Herregud, tappatvålen fredag it is. Brutal längtan.  Sjömannen mår sådär, han mår bra förutom att han har en rygg som bråkar med honom och han har tydligen varit vaken sedan 01 i natt, så från fredag blir det skötarjobb x2. Sjömannen ska vårdas.

Träningen: Jag har sån sjuk träningsvärk i röven. I lördags tror jag det var jag var på gymmet och svettades. Det var så fruktansvärt skönt. Jag rör mig mer och försöker komma ut på promenader och även gymmet. Kroppen behöver det och mår som bäst med det, men jag måste bara lyckas strukturera upp mitt liv och ge mig tiden till träningen och komma ur den där jävla cirkeln och komma bort från soffan.

En ny hobby: Som om jag inte har tillräckligt med saker i livet att göra så har jag gått och skaffat mig en ny hobby, jag har blivit en sådan palett-gubbe. Och då menar jag inte bling bling utan blommorna palettblad. Herregud vilka fantastiska växter. Jag har sedan tidigare en sort med gröna blad och rosa inslagg. I söndags hämtade jag hem nya sticklingar, jag skulle hämta hem 3 nya palettblad men jag kom hem med 5 stycken och hoppas nu att jag lyckas med de. Men de sorter jag nu har hemma är:

  • Premium sun watermelon ( ej med på fotot )
    Från vänster:
  • Nn ( oklar vilken Nn)
  • Habanero
  • China rose
  • Fantasy
  • Black dragon

Nu ska vissa av sticklingarna bara rota sig och sen ska de planteras. Vissa har redan rötter så de kan planteras, men har inga krukor och ingen jord så det ska införskaffas. Har hört att jag bara kan sticka ner de i jorden utan rötter men jag tänker att de är bättre med rötter innan plantering. Herregud, vem har jag blivit sedan införskaffning av stugan ? haha!

Veckan: Det är maxat med jobb, det är examensfest och sjömannen kommer hem. Det blir en bra vecka tänker jag.

Nu: Göra mig en till latte och svara på mail. Jag har fått lite mail om samarbeten som jag tänker att jag ska läsa igenom och begrunda om vilka jag kan stå bakom. Ett mail är redan svarat på då jag kände att , för helvete jaaaa!  Sen ge kamphunden lite extra kärlek med extra promenader och fix innan jag ska iväg för ett kvällspass med underbara kollegor!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.