Livsstil

Onsdag, strålande sol och packning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onsdag morgon och jag har sovit sådär i natt igen , men låg kvar i sängen och drog mig en stund innan jag kom på att jag måste fan upp, kamphundarna ska ha mat och måste ut, jag måste ha min latte och hinna blogga innan jag börjar packa det lilla vi ska ha med oss. Syrran frågade här om dagen om vi inte skulle packa och dra till husvagnen någon dag, så kamphundarna kunde springa lösa på tomten och jag slapp gå i trappor så mycket. . Ibland bli jag nästan chockerad hur smart den tösen kan vara haha!

Välkommen in alla nya, ni är så stjärtligt välkomna.  Jag är trött som ett helt pensionärshem och konstaterar att jag var extremt lat här om dagen och inte orkade gå till Ica för att handla mjölk, så handlade på en liten livs här runt hörnet och dom hade bara låglaktos mjölk, jag funderar på hur mycket socker dom använder i det? lord haver mercy .. sötman inom mig steg 300 procent och urinet lär osa socker när jag kissar. Denna latten smakade inte alls så gott som det brukar göra!

Så nu ska jag börja packa ner de få klädesplagg jag ska ha med mig, lite hygienartiklar, medicin till Prada får jag inte glömma och deras mat, skvättskydd till mr mongo och koppel och bajspåsar haha. Jävlar, jag får inte glömma, kamera, dator och bajspåsar! 😉  Totten, chilla nu .. du ska till husvagnen ett dygn, packa nu för fan inte för ett år som vanligt. Man vet aldrig vad man kan behöva för kläder, byta om ett par gånger per dag kan ju ske trots att planen är att jag ska ligga på en solsäng bakom husvagnen – helvete, solsängarna måste jag ta med!  Nej nu får jag sätta fart!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.