Livsstil

I morgon smäller det, tappa tvålen och jag hatar väderomslag

I morgon börjar det nya kapitlet.

Hej tisdag och denna dagen har varit så jävla lång. Jag har mått så jävla kasst i natt, gråtit och haft sån jävla värk i kroppen och sömnen har varit mer eller mindre bortblåst, så tröttheten i denna kroppen har varit brutal i dag, jag hatar väderomslag, för min kropp reagerar negativt på det ..  men jag har ändå känt mig så jävla glad.  I dag körde jag till Lund för att få aktiverat mitt id kort så jag kommer in på det nya jobbet, men det fanns ingen beställning på behörigheten så kortet är aktiverat men min chef behöver maila kortstationerna med de specifika behörigheterna som ska finnas kopplat till mig och mitt kort.  Det är alltså i morgon det smäller , klockan 8 ska jag vara på centraloperation ombytt och klar och redo för mitt första pass som Operationsundersköterska. Så taggad och så pirrig. Värst är att jag numera ska börja pendla, japp, ni läser rätt. Jag lämnar bilen hemma pga de ockerpriserna som är på bensinen och strax innan 7 ska jag ta tåget, för att jag är osäker på hur lång tid det tar att gå från centralen i lund till sjukhuset, så därför är jag som alltid ute i god tid. haha!

Jag har i dag bockat av resten av listan som jag inte hann med i går. Det är bara klorna på kamphunden som inte är gjort, men annars så är allt klart. Nu är väskan packad för vad jag behöver i morgon och matlådan är i kylen <– vem gissar på att jag kommer glömma den i morgon? Var flera år sedan jag hade matlåda med mig till jobbet, men nu är det tid igen haha.

Dessutom, i morgon när jag kommer hem på kvällen så är sjömannen äntligen hemma. Det är tappa tvålen tisdag i morgon alltså. Magiskt.  Dock är jag osäker på när jag kommer vara hemma i morgon kväll, slutar kl 17 och så ska jag ta mig till centralen för att ta tåget till Malmö och sen cykla hem. Alltså, det är verkligen ett helt nytt kapitel som öppnas i morgon. Gah. Måtte jag komma upp i tid alltså.

Nu kolla om torktumlaren är klar så jag kan vika den sista tvätten, hur skönt är det inte när man kan se botten på tvättkorgen och att det inte är någon tvätt alls? I morgon kväll ser den annorlunda ut igen.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Louise 14 december, 2021 at 23:22

  Lund är en skoj stad. Från Lund c kan du ju alltid ta någon av stadsbussarna. Kan ju kolla upp på skånetrafikens app vilken buss som går dit. Sen går ju även regionbussarna dit.
  Önskar dig all lycka till på det nya jobbet.

  • Reply tommytott 15 december, 2021 at 18:10

   Tack blev promenad. Sen finns ju spårvagnen som även stannar precis utanför sjukhuset.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.