Livsstil

Friyay, lyckan och bullbak

När man vaknar upp utan hosta och kan andas.

Hej fredag och jag kan andas.  Som vanligt är vi uppe tidigt, morgonpromenad i ett ljummet Malmö är avklarat och det är fan helt magiskt och underbart att vakna upp, att kunna andas och att man inte hostar lungorna ur sig.  Jag ställde upp kameran och försökte få till en sån där klyshigt mysigt fredagsfoto med morgonkaffet .. men holy shit alltså, det fotot på mig skonar jag er från. Efter att ha legat i soffan sedan i söndags så inser jag att jag behöver genast gå in till badrummet och göra något åt detta utseendet. Skäggig som fan, håret står åt alla håll och kanter och jag ser ut som ett jävla skogstroll. I dag åker skägget och jag försöker bli människa igen.

Sjömannen är fortsatt hemma från jobb. Pandemin fuckar upp hela denna jävla värld och vi får helt enkelt se hur allt detta slutar, men jag försöker vara optimistisk, men .. nej , vi går över till något mer  .. gladare , det är ju för fan fredag och kanske det blir en tappa tvålen fredag?

Sjömannen har kommit in någon vi ska fylla hela frysen med bullar period och herregud vad här bakas. Till och med jag var med och bakade i går och det är ju ett tecken på att jag börjar återgå till det normala.  Det är alltså fredag och vi har inget alls planerat , utan det är fortsatt ta det lugnt och bara vara och fredagsmiddagen blir hemmagjord burgare och vet ni vad, på måndag är jag återförenad med min älskade dysfunktionella familj på Bup akut. KÄRLEK!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.