Livsstil

Ny vecka , tappatvålen måndag och kärlek

Godmorgon godingar. Här fick jag sovmorgon och jag är i chock, jag har int sovit i nästan 10 timmar på väldigt länge, men kroppen behövde det tydligen. Jag skulle egentligen till Halmstad i dag men planerna ändrades så det blir en dag hemma i Malmö med kamphundarna, träffa en vän och fixa med nödvändigheter. Kamphundarna är rastade, Chanel matvägrar och jag har kört i gång en maskin med tvätt som väntat alldeles för länge!

Man märker verkligen på Chanel att hon känner av att sjömannen kommer hem i dag, hon tramsar och vägrar äta torrfodret. Jag har glömt att köpa färskfoder så dom har fått torrfoder i ett par dagar och det har fungerat, men nu jävlar duger inte torrfodret, hon står vid dörren och väntar. Ja älskade lilla pälsbarn, du är inte ensam om att längta, jag vill oxå få hem sjömannen. Sjömannen mönstrar nu på och av på måndagar så #tappatvålenonsdag blir numera #tappatvålenmåndag. Its a hallefuckinglullejahmoment.

Dessutom, gissa vem som är så orutinerad att han inte köpt mjölk när den tog slut? Jo jag, så i dag blev det ingen morgonlatte utan det fick bli en Nocco i stället. En snabb uppdatering från mig, nu ska jag ge mig iväg och sen möta upp skäggbiffen en runda och ge honom lite kärlek, det var länge sen vi sågs nu så lite catch up och kärlek !

Tack för alla fina ord om förra inlägget. Fantastiska ni!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.