Livsstil

Torsdag, kossan har semester och önskelista

Torsdag förmiddag och vi sov till 10 jag och Chanel. Jag hade hoppats på att sova lite längre men jag får försöka sova i eftermiddag i stället då det väntas ett nattpass för mig.  Ligger och drar mig i sängen, myser med chanel och snappar med syrran, kliver upp och rastar kamphunden som vägrar bajsa trots att vi gick Malmö runt. Väl inne tänkte jag göra kaffe men innan jag kör i gång bryggaren var jag smart att kolla i kylen och där var inget mjölkpaket.  Ännu en gång dricker jag upp mjölken och inte köper ny – Totten du är en idiot och kossan är verkligen på semester.

Men som tur är har jag både redbull, nocco protein coffee och 2 stycken nocco caribbean i kylen, så det fick bli favoriten caribbean, så nu har jag bara en kvar och ångesten börjar krypa på, för hur ska jag överleva med mitt beroende om att en nocco caribbean om dagen är bra för magen? haha!

Önskelista till min 31 års dag på lördag.

På lördag fyller jag år , lillsyrran fyller år och snyggpappan Tobbe fyller år. Tänk er att få dela födelsedag med både lillasyster och en av de bästa vännerna i livet? Ja att syrran fyller år på samma dag är ju nu när man är vuxen rätt trevligt, men när jag fyllde 6 år och fick veta det suckade jag och sa till morsan  – Kunde jag inte fått en hundvalp i stället? Än i dag kan jag önska mig det då syrran har de jobbiga dagarna haha!  Sjömannen är inte hemma på min dag , men vi firar mig när han kommer hem och här kommer en önskelista till familj, vänner och företagare som är sugen på göra en gräsänka till bög lite extra lycklig:

– Tamron 70-200mm f/2.8
– Nikon 85mm f/1.4 ( jag kan nöja mig med 1.8 oxå )
– Ett flak nocco caribbean
– Ett flak Celsius vattenmelon.
– Presentkort på Zara
– Presentkort på Bröderna bläck tattoo
– En hårtransplantation
– K Lundqvist nya serie doftljus och pinnar, lux serien. Det fungerar bra med voluspa ljus oxå, crisp champagne och prosecco belleni.
– Ett par flaskor champagne går alltid bra!

Sist men inte minst önskar jag mig en strand kropp, lite mer muskler, mindre fett kring magen och mer rutor. Det är väl inte för mycket begärt? Nu ska jag ta mig an mailen, fortsätta bråka på Chanel som vägrar äta och sen måste jag morgonbajsa, jag kan verkligen rekommendera alla att köpa Poo Pourri – no more smell from hell!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.