Livsstil

Tappatvålenfredag

Han kommer äntligen hem

Fredag och jag vaknar klockan 6.30 av att det borras. Hur ljuvligt är inte det när man har en ledig dag och jag hade hoppats på att få sova ut  , i alla fall lite, men det sket sig. Kunde somna om och vakna efter typ 10 min igen av att det borrades igen. Jaja, vi låg kvar i sängen jag och kamphunden med våra mentalt störda leenden och hade fredagsmys. I dag kommer nämligen sjömannen hem och vi båda är så jävla glada haha.

Jag klev upp, det är knappt något tryck i kranen och jag inser att jahopp, vattnet stängdes av för 2 dagar sedan mellan 9-13 och vi har en sån dag även i dag, så detta med att köra i gång diskmaskinen och fortsätta tvätta under förmiddagen kan jag ju bara glömma. Jag fixade en latte, för som tur var fyllde jag upp behållaren på Nespresso maskinen i går så en latte kunde jag få och ja efter kaffe blir man skitnödig men utan vatten går det ju inte helt bra haha.  Stena fastigheter kan fan skita ner sig och ja, jag är så jävla sugen på flytta från detta skitområdet. På riktigt!

Men nu hänger vi inte läpp för detta, utan kniper hårt med gumpallan, ler mitt mentalt störda leende och plockar lite här hemma, kör iväg och handlar och kollar på klockan 1 miljard trehundra femtielva gånger och vänta på att sjömannen där vid 16 tiden ska skicka sms att han tar tåget från Köpenhamn så vi kan hämta honom. Its tappatvålen fredag mina vänner!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.