Livsstil

Jag ska bara andas …

En ny dag, samma jävla tunghet i kroppen. Jag ska bara andas, andas och åter andas.  Och denna natten har jag vaknat varannan timma under hela natten, jag har varit så törstig men jag har fått sova i alla fall även fast jag har vaknat x antal gånger.

Solen skiner, morgonpromenaden med hundarna och sjömannen var skön. Den behövdes och just nu behöver min kropp sol, sol och vår. Massor med vår och värme.  Kaffet är intaget och så har det ringts samtal igen, viktiga samtal som behövs för att försöka få lite ordning på allt gällande mamma. Det är helt sjukt, ens mamma somnar in och finns inte mer, man får inte en chans i havet att sörja, vara ledsen och försöka få tid. Nej, det är en miljard saker som ska göras och ringas – helst innan hon ens stelnat.

Men vi ska nog få denna dagen att gå med. Promenader med hundarna, en dusch och kanske försöka få en klipptid? Det känns som att förra veckan tappade jag bort mig själv lite!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.