Livsstil

Ett par tunga dagar, fredag och äventyr

dsc_2848

Hej mina gudingar! Jag ber om ursäkt för att det ekat tomt här i bloggen men livet ni vet, livet tyckte något helt annat och jag har inte öppnat datorn sedan i onsdags förmiddag. Jag har helt inte orkat. I tisdag åkte vi över till Dragör med Wanda och barnbarn och hade en helt fantastisk eftermiddag. Men då jag inte har någon jacka som passar mig så blev det väst och tjockare tröja, men det var för lite kläder och the man cold tog över min kropp.

I går var det dessutom 1 vecka sedan vi lät Prada somna in. Den värsta dagen i mitt liv och det har varit en extremt tung vecka för mig, aldrig har tårarna bara kommit sådär, det känns fel att komma hem till de andra 2, promenaderna känns konstiga och på morgonen är det ingen liten primadonna som sitter på bröstkorgen och stirrar på en med stora ögon. Det är så tungt och Prada fattas mig så fruktansvärt, jag trodde aldrig att det skulle vara så här jobbigt. Och så åkte sjömannen i onsdags vid 11 så ja .. det är lite tungt!

Men i dag är det fredag och jag är ledig. Lillsyrran är nog framme i Ullared för fredagsshopping på G-kås. Jag har givit henne uppdrag om att kolla jacka till mig, så hon ska skicka foton under dagen och jag hoppas innerligt att hon kanske hittar någon som skulle passa mig. Hade jag inte haft en sak inplanerat sedan över 1 månad tillbaka hade jag åkt med henne, men nu ska jag iväg på äventyr i eftermiddag som jag ser fram emot så mycket. Och jag är lite nervös, men det kommer nog bli skit bra!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre 4 november, 2016 at 18:12

    Hoppas att hon hittar en jacka åt dig, hade också gärna åkt till Gekås =D,

    Snygg outfit du har på dig, gillar tröjan

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.