Livsstil

Hagalna kvinnor, skjut mig och migränkänning

image

 

Skjut mig. Så här som på bilden ser jag ut nu efter en dag med bråkande med hagalna kvinnor på köp och sälj sidor på Facebook. Seriöst, jag har nog sagt könsord alldeles för många gånger och ja i dag är jag nog lite extra glad över att hundarna faktiskt inte är livs levande barn, för jag misstänker att grannarna hade ringt socialen efter alla mina könsord jag vrålat till tröga , snåla människor.

Vad är sista pris kompis?
Har du flera knivar kompis?
Men för helvete, läs annonsen och  jag är fan inte din kompis.

Våra knivset var minsann eftertraktade, lika så nespresso maskinen. Så nu är det bara ett knivset kvar, ett svinsnyggt från Rosendahl <– eller skitfult enligt en kvinna. Att jag inte tänkte lite längre så hade jag satt i gång budgivning på global knivarna för folk är verkligen som galningar efter dessa knivar. Men nu ska vi återgå till våra fantastiska Rosendahls knivset som är kvar. Det skriver en kvinna som vill ha bilder på dem , läser inte annonsen och vill köpa Global knivarna. Jag skickar bild på rosendahls knivarna , 5 stycken knivar och informerar att det står i annonsen vad som är bokat etc. Då får jag som svar, jag tycker allt med rosendahl är skifullt och kommer och hämtar global knivarna!! Jag tar ett djupt andetag och informerar att dom är bokade och hämtas 2/9 och det är bara de svinfula knivarna kvar. Då får jag som svar : Jag köper de fula rosendahlsknivarna om jag får se bild på dem, sista pris på global knivarna?

Seriöst!? Jag orkade inte svara och sen har kvinnan bombat mig med meddelande om global knivarna, frågor om jag har bord och stolar till salu och i fall jag har mer att sälja. Det klickade för mig, jag skickade en karta till henne hur man tar sig till psykakut och blockerade sedan kvinnan haha!

Och nu spenderar jag natt nummer 2 på jobbet, jag har haft tryckande huvudvärk i 2 dagar nu och nu i natt har jag migränkänningar. Det var asalänge sen jag hade känningar av migrän, räcker det inte med att jag ska få en mindre psykos på galningar på köp och sälj, utan jag ska få migränkänningar och dessutom så kliar det i halsen och vänster öra kliar som fan. Senare i dag ska jag fan avslöja vinnaren i tävlingen och så måste vi nog ta ett snack om sekten hundmänniskor.

För övrigt så har jag fått lite extra ryck i brallan av statistiken i dag. Herrejävlar vilken massinvasion av läsare det varit här i dag, välkomna och kul att så många tittat in och jag hoppas i alla fall hälften av er kommer tillbaka och sprider kärlek med mig. Bloggens Facebooksida får ni oxå gilla och tusen tusen tack för alla fina ord jag fått på Facebook om att jag vågar sätta ner foten mot näthatet. Kärlek till er alla!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Annika 2 september, 2015 at 03:08

  Haha karta till psykakuten va bara bäst! Har inte facebook men följer dig gärna genom din blogg som jag hittat genom Meekatt. / Annika

  • Reply tommytott 2 september, 2015 at 03:14

   Haha, tack! 🙂

   Åh du är så hjärtligt välkommen hit! 🙂

 • Reply Anna 2 september, 2015 at 07:14

  Om. Det finns många konstigheter när säljer på blocket så är FBs köp och sälj sidor livsfarliga!!! Haha!!
  Ha en bra da. KRAM

 • Reply Maggan 2 september, 2015 at 09:46

  Haha, klart man inte missar några inlägg här! Man kan ju missa dagens skratt! Ser fram emot nästa, ha en bra dag!

  • Reply tommytott 2 september, 2015 at 14:05

   Haha .. tack! 🙂

   Ha en bra dag du med!

 • Reply Roxanne 2 september, 2015 at 10:26

  Haha, köp och sälj-sidorna på FB är helgalna – jag blir gråhårig varje gång jag försöker köpa eller sälja nåt!

  Skulle köpa en möbel och fick meddelande när jag var på väg dit att den redan var såld. Undrade såklart varför eftersom jag var framme om en sådär 10 min. Svaret: “Den andra köparen kunde komma inom. 15 min istället för inom 30 (som jag hade sagt)”. Jösses…:/

  • Reply tommytott 2 september, 2015 at 14:04

   Ja det är hysteriskt.

   En kvinna har tingat bestick och skulle höra av sig till sambon eftersom jag har sovit, men inte ett ljud ännu.

 • Reply Meekatt 2 september, 2015 at 11:17

  Men hallå?? Har du ingen soffa att sälja? Eller T V? Sista pris KÅMPIS!!!??

  Haha, love u!

  • Reply tommytott 2 september, 2015 at 14:05

   Får det lika bra med en pissenisse som just skvätt lite i våran tygsoffa? Du får han billigt, kåmpis pris!

   Love u!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.