Livsstil

Jobb, cactus fetish och längtan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej godingar! I dag ringde larmet 05.30 och syrran ringde mig vid 05.45 för att dubbelkolla så jag verkligen tog mig upp, det där med att ta sig upp på morgonen är inte min starka sida längre. Från att ha gått från att vara människa till att hata att kliva upp på morgonen ?! Det är så svårt. Kudden och jag hånglar som bäst på morgonen!

En dagsspass på jobbet är avklarat, promenad i regn med kamphundarna vilket inte var så uppskattat. Och så sitter jag här hemma och bara längtar och tycker klockhelvetet kan gå snabbare, för 16.59 ruller nämligen tåget in på centralen och sjömannen kliver av .. hallefuckinglullejah moment 😉

I går kväll var jag ju på Ikea med syrran och Mattias. Dom handlade lite mer nödvändigheter till nya lägenheten. Jag gick mest och svor över hur dum i huvudet jag var som frivilligt följde med till Ikea, jag hatar Ikea, men där på blomsteravdelningen uppenbarade sig något helt fantastiskt, jag ändrade mig snabbt om Ikea , fast bara om blomsteravdelningen .. 3 pack kaktusar för 49 spänn, med krukor?! Jag tog 2 och har på mindre än en vecka utökat mitt kaktusstånd <– sjukt ord, och gick helt plötsligt från 5 kaktusar till .. 11 haha! Totten goes kaktusfetish och är kommande gäster inte snäll kastar jag de taggigaste på dom 😉

Men visst är det snyggt? Ser ni de 2 i vänster i bild. Jag dog lite. Så nu ska jag bara få mina fingrar att vara så gröna så jag får dom att överleva och inte övervattna!  Nej nu ska jag mysa med kamphundarna och snart hämta sjömannen .. 😀

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.