Livsstil

Lillördag, svart kaffe och tappa tvålen onsdag

dsc_3011

Jag ber om ursäkt för en oskarpt foto. Men våran spegel har inte riktigt spegel glas och därmed så blir det “brus” när jag ska ta selfies med Mr nikon. Jag hatar det. Vet ni vart man kan köpa stort riktigt spegelglas? För det vore synd att behöva köpa en helt ny spegel när vi bara kan byta ut spegelglaset i den fina ramen?

Lillördag och jag vaknar före klockan. Japp, jag ställer klockan på lediga dagar för att jag ska komma upp i normal tid och få ut så mycket av dagen som jag bara kan. Och i dag vaknar jag vid 06.30 och tänker, förhelvete, jag kunde väl ändå fått sova till 8 då klockan ringer för nu behöver vi ju inte överdriva. Så jag låg kvar och hade morgonmys med kamphundarna innan vi klev upp, dom fick mat och vi tog en promenad.

En maskin med tvätt är i gång. Jag glömde ju totalt bort att jag kört gång en maskin i går förmiddag så det har legat blött i maskinen hela dagen i går och i natt och det doftar ju verkligen inte underbart. Så den är i gång igen, jag skulle göra mig en latte och inser att jag även glömt att köpa mjölk Jag orkar inte, hur lyckas jag? Så en kopp svart kaffe blir det och mjölken får jag fixa sen, måste ha mjölk hemma till min latte och så får jag ju hem en som dricker mjölk som en kalv 😉  Ska ta en promenad under dagen och dra på apoteket och hämta ut mer värktabletter och en runda till frisören och se om han har tid att snygga till pudeln lite i dag. Jag har ju turen att det är inte bara lillördag utan även #tappatvålenonsdag. Sjömannen kommer äntligen hem ikväll och ja, då vill jag ju vara lite extra fin! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.