Livsstil

Kärlek, tävlingsuppdatering och latte

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God förmiddag godingar. Jag har sovit som ett litet barn i natt, sover så mycket bättre av att sjömannen äntligen är hemma och dessutom, gissa vilken som klev upp och tog kamphundarna nu på morgonen? Ja inte fan var det jag i alla fall haha!

Vi var till syrran och mattias på kaffe i går kväll efter att vi tryckt i oss en god carbonara , vi käkar nog resterna i dag.  Vi ska en runda på nespresso butiken och botanisera och handla med oss lite gott kapselkaffe hem och eventuellt kolla om avkalkningsmedel till Nespressomaskinen och sen ska sjömannen lämna mig dit jag ska 12.30 .. Nu avslöjar jag snart första saken som jag håller på med 😉

För övrigt är det sinnesjukt många som är med och tävlar om Love Edition. Så roligt, men jag förstår inte att vissa uppenbart inte läser tävlingsreglerna. I stället för att Följa sidan ( tommytott ) så gillar man fotot i stället och tror att det ska vara giltigt? Tyvärr.. ni vinner inte genom det, jag har full koll på tävlingsdeltagarna och om dom följer reglerna 😉

Den snygga tröjan på bilden ovan kommer från Sonnybono.se!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lilith - Livet efter Borderline 11 februari, 2016 at 09:59

    Ja man sover så mycket bättre när man inte sover ensam.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.