Livsstil

Under my umbrella

Under my umbrella.

Dagen lite mot sitt slut och det har varit en riktigt slapp och mys dag med Chanel. Vi har inte gjort många knop i dag, mer än att ligga i soffan och bara mysa, fixat lite matlådor och varit på promenad i regnet. Jag skulle ha tvättat men jag har haft så fruktansvärt ont i bihålorna så jag har bara snortat nässpray och hulkar som fan. Jag avskyr nässpray och kräks nästan varje gång jag tar det men sist jag var förkyld fick jag tipset om att blanda Ion silver med msm och spraya och det blev snabbt bättre, så jag fortsätter med det och hoppas på att det ska bli bättre snabbt denna gång med.

Ikväll har jag redigerat vloggen som finns uppe på min youtube kanal och funderat lite på det här med att försöka strukturera upp mitt jobb i sociala medier bättre, vad jag vill få in i de olika kanalerna och hur jag ska lägga upp det och vi får se hur jag bäst kommer fram till att kunna effektivisera jobbet med sociala medier. Som ni vet så älskar jag allt jobb med bloggen och glädjen för youtube växer mer och mer och jag är så glad att sjömannen pushade mig extra att köra i gång och att han dessutom stöttar mig ( för de mesta förutom när han suckar när han måste fotografera till mig ) i mina idéer och tror på mig och mitt arbete jag lägger ner.

Jag ville bara flika in snabbt här från sängen och önska er en god natt. I morgon är en ny dag och kanske kommer jag vlogga även i morgon. Vi får helt enkelt se och det märks på youtube kanalen och här när den i så fall kommer upp.  Men nu blir det lite mer tv , mys med Chanel och fortsätta be och hoppas att jag får sova lite längre i morgon, lite längre än till kl 7 skulle vara angenämt.  Och tack till syrran som skickade fotot ovan, för vet ni vem som var så klantig att radera alla filer på vloggkameran efter videon kom upp? haha jo jag och där låg ju foton som skulle upp här! Ibland är man för snabb i fingrarna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.