Livsstil

Jobb, slicka i näsan och wifey time

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag på morgonen när klockan ringde 05.20 funderade jag starkt på att hoppa från balkongen, för seriöst så var jag så trött att jag nästan började böla, men kamphundarna var det ju inget fel på och att dom aldrig kan vara så där normala som många andra hundar är att sova mycket haha. Här ska det helst vara från 0-100 hela dagarna. HELA DAGARNA!

Jag överlevde dagen och har i dag jobbat 7 dagar i rad, nu är det bara ett par dagar till med jobb. Sa jag föresten att det är lite mycket jobb just nu? Fixade hemma och gick ut med kamphundarna och tog ut alla 3 utan koppel och dom stack åt olika håll. Chanel brukar inte sticka om det inte kommer en annan hund, för då reser man ragg och springer gärna dit och är kaxig. Men i dag försvann hon och så hör jag en unge börjar gapskratta och runt hörnan låg ungen raklång på asfalten , chanel på bröstet och slickade henne i näsan .. ända upp till hjärnan. Jag skämdes, vrålade på Chanel och pappan asgarvade. Våra hundar älskar barn och Chanel och Gizmo tror att så fort det kommer barn gåendes så är det inte för att dom ska någonstans, utan för att alla vill leka och klappa och bli slickad i mun och näsa.

En runda på gymmet blev det efter det med syrran. Men efter jobbet ska ju alla träna och det blev ett magpass. Herrejävlar vilken träningsvärk jag har i magen sedan i lördags, men det kände jag inte av först jag började med övningarna. Men hej, första träningspasset är avklarat!  Har fått i mig maten ( ovan i bild), duschat , hängt upp en maskin med tvätt och kört i gång en till .. Japp, nu ska jag få i mig min latte, sen blir det att ta med kamphundarna och lägga mig i sängen och där lär jag spendera resten av kvällen tills dom ska rastas för natten!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Margareta 25 april, 2016 at 19:50

    Haha, låter som Chanel beter sig som en russkiy toy som bodde hos oss för några år sen, hennes specialitet var att rensa bihålorna på alla hon tyckte om – via näsan!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.