Livsstil

Jätteråtta, tisdag och 8:e dagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon mina jungfrubröst eller gelehallon om ni tycker det passar inte bättre . Tisdag och jag fick sova till strax innan 8 innan kamphundarna hade brottningsmatch och tyckte mitt bröstkorg var en travbana och en studsmatta.. Tack , jag tycker om er oxå.  Utfodring och ut på morgonpromenad och vrålade, eller lät mer som en livrädd liten flicka .. Vafan äter de äckliga råttorna? De är ju för fan större än våra hundar och minst en halvmeter svans. Ja nu överdrev jag kanske lite, men ni vet … i stundensheta är ju allt större än vad det egentligen är 😉

Tisdag och därmed 8 dagar kvar tills sjömannen kommer hem och det blir min 8:e dag i rad på jobbet. Har plockat undan i köket, kört i gång en maskin med jeans och tagit mig en varm dusch. Skulle egentligen ge mig iväg på gymmet nu på morgonen, men kände att jag behövde vila kroppen så kör gymmet i morgonbitti i stället.

Jag har för övrigt slarvat bort mitt stativ till kameran, jag hittar det inte så för att försöka få en fin bild fick jag möblera om halva köket och låta bord och stolar vara stativ, sammankoppla kameran och mobil och ställa in skärpa och ljus via mobilen och ställa in tidtagning, starta skälvutlösaren och kasta mobilen i sängen .. Färdigt resultat haha!  Vad gör man inte för bloggen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.