Livsstil

Söndag, matlådor och saknad

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Söndag och solen skiner och bjuder på ett fantastiskt väder och jag vaknar upp med huvudvärk! I går när jag kom hem från jobbet så var syrran här och har spenderat ett par timmar med kamphundarna medan jag jobbade kväll. Vi gick och köpte lite chips och syrran hade med sig en flaska rött så det blev 2 glas rött, lite skön musik och bara slappa här hemma.. Och i dag vaknar jag upp med världens huvudvärk, så rödvin kan jag fan inte dricka längre .. Vet om att jag får migrän av vissa rödviner, så detta var nog ett av dem.

Vaknade vid 7 och gick ut med kamphundarna och sen la vi oss igen och somnade om till strax innan 10 igen. Skönt med sovmorgon och ännu en promenad med kamphundarna. Nu är kyckling i ugnen och jag ska fixa lite matlådor till veckans jobb. I morgon är det morgonpass och efter det får jag ställa mig och laga lite mer matlådor till resten av veckan.

För övrigt så har jag en enorm saknad efter mitt sex on legs. Jag saknar sjömannen så fruktansvärt mycket i dag men kan inte mer än att sitta här hemma, äta min kvarg och dricka min latte och le mitt mentalt störda leende och tänka,att denna veckan blir fantastisk för sjömannen och jag gläder mig till att höra hur allt spännande!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.