Livsstil

Jobb, stopp i sopnedkastet och matlagning

Kamphunden är på myshumör i dag.

Som jag skrev i går så tänkte jag vakna upp utan att känna mig sjuk i dag då jag inte har tid med det tramset och vet ni vad? Jag vaknade upp trött som ett helt ålderdomshem och ingen sjukdomsfeeling .. its a hallefuckinglullejamoment. Men tröttheten i kroppen är olidlig när klockan ringer 05 och man vet om att man måste kliva upp, svabba av sig nattsömnen så man inte kommer till jobbet och doftar illa och ja ni vet, alla morgonbestyr. Det är hemskt att behöva slita upp en trött kamphund som gärna legat kvar i sängen ett par timmar till, men det är ju bara att få upp henne och göra oss klara innan jobbet.

Det är stopp i vårat sopnedkast och jag kunde inte slänga soporna i dag innan jag drog på jobb, så den fick stå i hallen och vänta på mig tills jag kom hem efter jobbet i dag då jag hade förhoppningar om att detta skulle åtgärdas nu när helgdagarna är över i 2 dagar, men tji fick jag, det är fullt fortfarande och folk börjar lägga soporna nedanför sopnedkastet på varje våningsplan. Det kommer verkligen dofta magiskt i trapphuset och i vår lägenhet om detta fortsätter över nyår. Tänk er att komma till jobbet och kollegorna säger, fan Totten har du inte duschat ? Jo fan .. jag har duschat, men då vi har stopp i sopnedkastet och inte kan kasta soporna så är detta min nya doft – Eau de sopnedkast.

Jag har spenderat större delen av tiden i soffan med kamphunden sen vi kom hem. Jag har betalat räkningar, smsat lite med sjömannen och så lagat mat. Matlådan är nästan klar tills i morgon, bara grönsaker som ska hackas sen är jag redo för en fredag kväll på jobbet. Resten av kvällen blir lugn, tänt lite ljus och bara mysa med kamphunden.

Har ni börjat jobba eller kör ni på lite extra ledighet nu i mellandagarna?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.