Livsstil

Intervju, fix hemma och komplex

Så är ännu en ny dag kommen. Jag har sovit så fruktansvärt dåligt i natt då jag vaknat ofta som fan. Det är alltid så första natten sjömannen är borta till sjöss. Men det blir bättre och sjömannen kommer hem igen om 14 dagar. Att kamphunden oxå ett par gånger i natt har ställt sig upp och morrat och skällt har ju gjort att man står givakt i sängen haha!

Jag och kamphunden drog oss lite och hade morgonmys på morgonen innan vi klev upp och gick ut i det ack så gråa och trista vädret. Jag har gjort mig en latte och musiken strömmar ur högtalarna och jag sitter och inväntar att telefonen ska ringa, jag ska nämligen göra en telefonintervju nu under morgonen. Resten av dagen blir att fixa här hemma.

Kroppskomplex.

Jag suckar varje gång jag tar ett foto på mig, men jag försöker ha lite andra foton än på en latte i varje inlägg. Det börjar bli lite uttjatat och jag inser att jag har en del komplex som jag inte gillar och inte mår bra av.  Mitt hårfäste är ett av de största komplex jag har, att jag är så tunnhårig och vill verkligen försöka hitta något som kan hjälpa mig att stärka håret, få det att må bättre och jag önskar det fanns något annat än transplantation för att få håret att växa och bli tätare.

Magen. Lord have mercy, jag hatar den verkligen. Det är ingen stor mage men jag har aldrig haft en mage som visar sig med kläderna men nu gör det och jag vet att det beror på kosten och att man varit slapp med träningen. Jag hittar inte motivationen och disciplinen till en strikt kost och hård träning. Kanske kan byte av gym göra att jag hittar tillbaka till träningen? Jag är så trött på gymmet jag tränar på för att folk är så jävla grisiga, städar inte efter sig, står och snackar och spänner sig vid stationerna och ställer inte tillbaka vikterna efter sig.  Träningen måste jag hitta tillbaka till snart , mycket snart för att undvika att fibromyalgi monstret ska blomma ut och att värken i lederna ska bli ännu värre än vad det redan är.

Nej nu en latte till och invänta att telefonen ringer, intervju står på schemat och sen ska jag traska och köpa snus!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.