Livsstil

Jobbhelg, K Lundqvist Stockholm, blivande träd

K.Lundqvist och palettblad

Lördag och klockan ringde 05 i morse. Tröttheten slår nya gränser varje gång klockan ringer den tiden på morgonen och jag funderar på om jag någonsin kommer lära mig att hantera tröttheten. Att jag sovit som en kratta pga nackspärr gjorde ju inte saken bättre. Men det var ju bara att kliva upp, fixa sig och lägga på det mentalt störda leendet och bege mig iväg på jobb. På jobb fick jag massa goa skratt, fantastiska kollegor och massage som gjort att nackspärren börjat släppa .. nästan helt. Its a hallefuckinglullejahmoment.

Efter jobb tog jag och kamphunden en långpromenad i solen. Helt jävla magiskt väder och jag fick en ny energi och tröttheten från jobb den bara försvann. Så sen jag kom hem från jobb har jag gått och plockat, fixat och röjt här hemma. Vi har tvättat, plockat i ordning och  så har jag plockat fram den sista diffusern/doftpinnarna från favorit märket K.Lunqvist Stockholm. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men hemmet börjar dofta magiskt så fort de sätts upp. Älskar! 

Annars har jag planterat om lite blommor här hemma och gett de små växterna lite extra kärlek. Här ovan ser ni ett palettblad som heter Black prince. Den var lite ledsen för ett par veckor sedan och tappade bladen nere på stammen och efter lite vatten så mådde den bättre, men den såg ju inte klok ut och då såg jag en inspirationsbild på nätet om att göra ett träd av palettbladet, så här fick jag min chans att få ett eget.  Så nu får vi se om jag kan lyckas fixa ett stort och maffigt träd av denna skönhet.

Resten av kvällen blir lugn, jag har jobbhelg och klockan ringer 05 i morgon med <— skjut mig. Men sen är min helg avklarad och på måndag kommer äntligen sjömannen hem igen. Its tappatvålen måndag is just around the corner!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.