Livsstil

Ledig dag, regn och överkåt chihuahua

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon onsdag! Dessa kamphundar är fan inte kloka. Innan klockan 6 började dom ha sumobrottning i sängen?! Vad fan är det för fel att sova? Dom åkte med buller och bong ut i hallen och jag fick somna om i lugn och ro. Men innan 8 var vi ändå upp och så nu är dom utfodrade och rastade. Prada och Chanel är så överkåta att dom slickar och rider varandra ute och Prada går runt och gnäller konstant.
Jag.blir.galen!

Jag har en underbar ledig dag framför mig och vad tror ni det är för väder? Det regnar! Jag hade hoppats på strålande sol som i går så att jag kunde svira och ta mig en härlig promenad i vårsolen, men det kunde jag ju bara glömma.  Så i dag händer inte mycket faktiskt, jag har inget speciellt inplanerat. Det blir att köra i gång en maskin med tvätt och så får vi se vad dagen har att erbjuda. Förhoppningsvis plingar det till i telefonen och att min fitnessbox är levererad! Jag längtar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.