Livsstil

Fredag, 2 nätter kvar och det är det lilla som gör det

dsc_2952

Fredag, och hur många av er ler med ert mentalt störda leende och har checkat ut från jobbet ? Jag är lite avundsjuk på er faktiskt. Jag har 2 nätter kvar att jobb och det här med att kolla sociala medier ikväll är lite av ett självskadebeteende haha. Tända ljus, fredagsvinet/bubblet är upphällt och ni har en ledig helg framför er.. Jävla gottegrisar.

Jag har sovit fantastiskt fram till kl 15.15 då det ringer på dörren. Jag hoppar upp ur sängen, tittar i “ögat” och ser att det är grannen som vill något. Vad ska han klaga på denna gången? Att jag snackat för högt i sömnen? Men jag öppnar i boxershorts och ja, det flesta män har ju något som är lite mer på alerten efter man sovit så jag fick ju titta fram bakom dörren lite snyggt och sa jaha?  Han ville bara höra i fall han stört oss något de senaste veckorna då det varit stökigt hos honom , vilket jag inte lagt något vikt vid och när jag säger nej, så säger han  – fan vad skönt med gransämja, vill du och killen låna något eller bara hänga och umgås så vet du ju vart jag bor, vi har ju närheten och så ett obehagligt leende.  Jag önskar en trevlig helg , stänger dörren och tänker – ja den där närheten kan du ju bara drömma om!

Värken i kroppen är tuff just nu, lite mildare i dag och detta väderomslag gör jag min kropp vill gå i tusen bitar och känner att jag står och stampar och att vissa saker inte riktigt lossnar. Men jag kämpar på, tatueringen läker fint och kliar som satan, jag har 2 nätter kvar och om 5 dagar är sjömannen hemma igen. Ser ni föresten latten som skymtas där i bakgrunden?  Skål på er!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.