Livsstil

Qasimodos tvilling, föreläsning och pizza kväll

Nackspärr från helvetet.

Jag bjuder från ännu ett foto från i går för i dag så bjuds det inte på något glammigt foto inte eftersom jag vaknar upp med världens nackspärr  .. igen .. och ser nu ut som qasimodos tvilling. Heja mig? Men det var ju bara att kliva upp, fixa till mig och så fixa med kamphunden innan jag begav mig iväg till St. Gertrud för att möta upp fantastiska Maria för en heldag med föreläsningar om Missbruk hos barn, unga och unga vuxna. Det bjöds på kaffe, svinsmå mackor och en kall lunch och folk hostade och spred sina bakterier frikostigt och den kognitiva förmågan visade sig inte från den bästa sidan hos många heller då det vältas koppar all the time i föreläsningssalen – men hej ,jag har krängt massor med hårda karameller och vissa godare än andra. Men trots allt en bra dag förutom nackspärr och bakteriehärd i luften.

Jag är nu hemma med kamphunden. Vi har varit på promenad, jag har skrubbat händer i förebyggande syfte för jag har fan inte tid att bli sjuk och så en värktablett för att det gör så jävla ont i nacken så ni anar inte. Just nu andas jag ut i soffan och bara är. Snart ska jag och kamphunden hoppa in i bilen och köra hem till syrran, Mattias och Thea. Mattias ska iväg med jobbet ikväll så jag och syrran har bestämt att vi ska ha mysfredag. Syskonmys och häng med morbror favorit Thea, dessutom blir det svullar fredag och Dominos ska få göda oss, sen blir det nog lite spel, tv och efter det kör jag hem då klockan ringer 05 och en jobb helg väntar.

Hur ser er fredag ut?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.