Livsstil

Julkalender x 2

Första advent.

Hej December och hej du kyliga väder. I går var det strålande sol och blå himmel, det har vi fan inte sett många gånger under November måndag. Jag tror vi fick ca 16 soltimmar i November-månad här nere i Malmö  och i dag , första december och första advent , så skiner solen.. Its a hallefucking-lullejah-moment ?! haha!  Men jag kommer inte njuta mycket av solen eftersom jag har jobbhelg och ett kvällspass väntar.

I går hade vi en lugn och mysig kväll, vi handlade mat och lagade mat tillsammans. Tog promenad med kamphunden och bara slappade och hade en lugn och skön lördag kväll tillsammans, vilket man behöver som ett par ibland, att bara få fokusera och njuta va varandra. Vi är oerhört dåliga på att bara vara vi.

I dag första advent har jag varit på morgonpromenad med kamphunden, jag har fixat varsin latte till mig och sjömannen och så har jag öppnat första luckan i biotherm-kalendern. Jag fick en ögonsminkborttagning , så nu blir någon av mina vänner glada eftersom jag inte sminkar mig. . nämnvärt haha!  Sen har jag spelat in och laddat upp första luckan i min egna julkalender på instagram ( @tommytott heter jag är ). In och följ!

Nu ta sista klunken på latten och fixa sig inför kvällens jobbpass.
Trevlig första advent.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.