Livsstil

Megabak, black friday och julkalender på Instagram

Inlägget innehåller betalda annonslänkar. AD-links!

Lussekatter och Saffransbullar.

I går fick vi ett ryck och bakade , det blev ett megabak på drygt 60 bullar sammanlagt haha. Helt jävla sjukt faktiskt och därav att det inte blev något mer inlägg i går och för att jag kände att jag vill bara lägga mig i sängen, slappa och kolla på tv och logga ut från sociala medier. Så skönt var det att bara kolla på efterlyst och sen i huvudet på en mördare. Det är fan helt sjukt hur människor fungerar egentligen.

I dag fredag vaknar jag upp till över 100 mail i inkorgen. Black friday är här och det skickas ut extremt mycket från alla olika nätbutiker och jag funderar lite på hur fan alla får tag i allas mailadresser. Sen så har företag självklart skickat ut lite erbjudande som jag kan dela med mig av till mina följare och jag tänker att jag faktiskt tänker tipsa om ett par saker som jag tycker kan vara nice för er läsare :

  • Readly. En app där du kan lyssna på böcker , tidningar och magasin. De har just nu ett erbjudand där du betalar endast 9kr den första månaden.  Här kan du fixa prenumerationen!
  • Glossybox – En skönhetsbox  med olika skönhetsprodukter som skickas hem varje månad. Man kan köpa enstaka boxar med för att till exempel ge bort i julklapp. Verkligen uppskattande och något för dig som gillar hudvård och får testa nya produkter där du kan finna din favorit. Här hittar du Glossybox! 

Julkalender på min instagram.

December månad väntar om ett par dagar och sjävklart kommer jag försöka få upp min julkalender varje dag under hela december fram till den 24:e december. Jag har fått lite förfrågningar om den kommer i år igen och jag har funderat, men efter att ha lagt upp en fråga på min instastory så visar det sig att bara 1 person önskar att den inte läggs upp och det var någon som inte ens följer mig?haha! Så är ni intresserad att se min julkalender med en twist så tycker jag ni ska följa @tommytott på instagram.

Nu ska jag ta och fixa till mig lite, borsta tänderna och göra mig klar för en kväll på jobbet. Jag jobbar hela helgen så jag får se hur uppdateringen blir här inne. Men från 1:a december , troligen på kvällen kommer första luckan i min julkalender på instagram upp!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.