Livsstil

Champagne dusch, Taco mania och kåta kamphundar

Champagne dusch.

I går var det äntligen tid för en kväll med bästa Stina. Vi har försökt få till en myskväll med bubbel 2 gånger, men första gången var hon sjuk och andra gången var jag sjuk, men i går hände det och som vanligt när jag och Stina umgås, både på och utanför jobb så är det hysteriskt roligt.  Jag hann vara hemma någon timma från jobbet innan jag skulle fräscha till mig och bege mig mot Stina. Super kul att få se hennes nya lägenhet. Champagnen åkte fram, det var en sprutglad flaska och många brukar ju vaska champagne, men Stina kände för att ta steget längre och det sprutade Champagne i halva köket och hon fick duscha i Champagne och fick byta lite kläder haha. Det räckte med att ta bort förslutningen på flaskan så kände korken för att flyga. Jag är ju en sann vän och skrattade så tårarna sprutade och höll på kissa ner mig haha.

Lite Champagne och sen gick vi till ett nyöppnat tacoställe i närheten, Taco mania och holy shit vad god mat det var. Lagom mycket mat och massa mys. Jag var hemma tidigt, vilket var skönt.  En fantastisk fredag kväll!

Klockan 06 i morse tyckte min kropp att det var färdigt med sömnen, Molly och Chanel är kåta jävla as och dom hade lite lördagsmus, bokstavligt talat. Dom är så jävla grisiga. Molly löper ju och de smaskas, tvättas , slickas och grisas så det är sjukt.  Låg kvar i sängen och scrollade på instagram innan jag klev upp, gick ut med de små liven och sen fixade en latte.

Det är helt okej väder i dag, lite sol men inte strålande sol. Jag har funderat fram och tillbaka på hur jag ska göra, om jag ska köra ut och vara i stugan tills i morgon eller om jag ska vara hemma i lägenheten och bara vara.  Men jag har landat i att det blir nog en helg hemma i lägenheten, tvätta upp all tvätt, fixa med växterna och bara mysa i soffan och eventuellt plantera lite nya blomsterfröer.  Visst hade det varit skönt att åka till stugan, så hundarna kan springa i trädgården, men jag känner faktiskt lite mer för att bara vara hemma i lägenheten och fixa inför kommande jobbvecka så all tvätt och hemmet är i bra skick så man slipper hålla på med tvätt och städ när det är jobbdagar.

Så får det bli, en helg i lägenheten!
Vad har ni för helg planer?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta 15 april, 2023 at 12:16

  Här började dagen med att gå på loppis. Köpte en leksak till mitt barnbarn, gissa om hon blir bortskämd av mormor! Jag är ogräsfantast, så på hemvägen skördades nässlor, rödplister, kirskål och löktrav som nu ska rensas och användas i matlagningen.
  Ha en fortsatt fin helg med småmonstren!

  • Reply tommytott 19 april, 2023 at 18:49

   Gud var härligt!

   Är är det full fokus på jobb, jobb och sen massor med odling inför säsongen i stugan.
   Nu längtar jag tills sjömannen kommer hem, då vi båda är lite mer ledig och kan börja säsongen i stugan på riktigt. Att få plantera, använda kameran och fotografera och dela med mig av vi sysslar med i stugan och trädgården.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.