Livsstil

Pass 4 av 8 , andra advent och nedräkning

Dag fyra av åtta i rad.

Hej söndag. Hur har ni det i dag?
Själv har jag för en stund sedan kommit hem från ett övertidspass, dom ringde i morse och behövde mig så jag gjorde mig i ordning, ändrade om dagen och drog iväg på jobb. Så nu är dag 4:a av 8 pass i rad avklarad haha. Jag ser ljuset i tunneln.  Jag hade ändå inga planer alls för dagen och dessutom så känner jag just nu bara att dagarna är tunga och jag bara går och längtar tills sjömannan kommer hem och tiden går snabbare när jag jobbar så det var ju win-win.

Det är den andra advent och det duggregnat ute. Det är redan mörkt och jag har tänt lite ljus och bara landat i soffan, knäckt en Nocco och ska bara spendera kvällen hemma i soffan med hundarna. Ja jag ska raka mig och duscha och promenader med hundarna, det är väl dom aktiviteterna jag kommer ägna mig åt, mer än så blir det verkligen inte.

Nu har jag dessutom börjat nedräkningen tills sjöhunken kommer hem. Vi går in i avmönstringsveckan i morgon och på onsdag får jag hem honom igen. Helt underbart är det.

Hur har er dag varit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.