Livsstil

Sunday chill

Hej fina ni. 

Hur har ni det? Jag och Chanel har det bra, just nu är hon helt galen och röjer runt i soffan och bara njuter av söndagen. Solen tittar fram lite då och då och vi tog oss en sovmorgon även i dag och det verkar som att kroppen behöver mer sömn än vad jag tror, så det har varit rätt skönt med 2 dagars sovmorgon.  Vi har varit på morgonrundan, jag har fortfarande glömt att köpa hem mjölk så i dag njuter jag av en BCAA med mango smak och det strömmar söndags chill musik från datorn och en maskin med jeans är i gång.

Igår vad jag och syrran i skogen och letade svamp. Det blev drygt 3 dl förvälld svamp även denna gång, inte mycket men bättre än inget. Men vi inser att vi kanske bör försöka hitta nytt ställe att leta kantarellerna på , för det är så urplockat där vi plockar just nu. När vi kom hem fixade vi med svamparna, jag gjorde mig klar för att hänga med syrran ner till stan till Bistro queens där Mattias och Mackan var. Vi käkade hamburgare, drack lite vin och snackade bara skit innan vi traskade hem.

I helgen hade jag planer på att röja upp på kontoret men det har jag inte orkat och velat då det varit så fint väder. Så det blir ett mission att ta tag i under kommande semester. Jag har 2 arbetsdagar kvar och sen har jag tagit ut 7 dagars semester. Så när sjömannen kommer hem så är jag ledig och det ska bli så skönt med lite ledighet, att ta dagen som den kommer och inte göra något speciellt. Sjömannen fyller dessutom 45 så jag ska nog försöka överraska honom med något fint, för det är han verkligen värd.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.