Chanel, Prada & Gizmo

Kamphundarna i Pildammsparken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjömannen tvingade med mig ut till Pildammsparken med kamphundarna för att kolla om hundrastgården var tom på hundar så att kamphundarna fick springa omkring och göra av med lite energi.
Det var fantastiskt skönt och oavsett om min kropp mår kasst och värker så var det otroligt skönt och välbehövligt att komma ut en runda och det ger en lite extra energi att se kamphundarnas glädje av att springa omkring .. Ja och att se sjömannen springa runt som en galning .. jag vet inte vem av dom, han eller kamphundarna som var roligast 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De 3 kamphundarna är lyckliga. Prada leker när hon vill, men att få gå runt och lukta och kissa och bara vara är hennes passion. Medans de andra 2 duracell kaninerna drar fram som galningar. Ja Gizmo visade när han tyckte det var läge att gå, för då försökte han ta sig ut genom grinden då han uppmärksammade barnen som var i pildammarna. Gizmo älskar verkligen barn och tror att så fort det kommer ett barn så kan han springa dit.. Jag tror barnen hade uppskattat det enormt mycket.

Våren visar sig verkligen från sin rätta sida i dag, underbart. Och i dag har jag faktiskt insett något positivt med att fibromyalgi helvetet bråkar och ger mig enorm värk och sänker humöret. Med ett sänkt humör så har jag jagat försäkringsbolag och satt chefer i nervös position bara genom att låta extremt arg och tala om ett och annat .. Nu får vi se om chef nr 2 ringer upp mig eller kör i gång och behandlar mitt ärende lite snabbt. Annars får jag helt enkelt ge dom ett litet härligt samtal i morgon igen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre 16 mars, 2016 at 06:55

    Så härligt det ser ut

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.