Livsstil

Bråk med försäkringsbolag, röven full och jobbhelg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Goooodmorgon fredag. I dag är det många som går med ett extra leende till jobbet och dansar ut från jobbet när klockan slår helg, men en annan har den stora äran att gå in på dag 2 av 4:a dagars arbete. I helgen är det jobb som gäller och i dag är det 14-23.30, lördag 15-23.30 och söndag 15.23.30. Heja mig!

De senaste dagarna har jag verkligen inte orkat sitta vid datorn så mycket. Utan det har varit röven full, ja inte av det goda nu då, utan jag har haft massor att göra. Jag har jagat de stackarna på försäkringsbolagen så att dom verkligen hatar mig. Jag har gjort mig hörd och gått upp i falsett ett par gånger. Men skam den som ger sig, jag fick min vilja igenom och dom hörde av sig inom den tiden dom skulle. Tyvärr blev jag inte lyckligare av det då bilen nu är lämnad för att transporteras till bilhimlen. Totten bilen är nu död, lånet på bilen löses in och jag och sambon slåss nu om hans bil .. This feets are not made for walking!

Nu på förmiddagen händer inte mycket! Vi ska eventuellt ta en promenad med Linnbie till skatteverket för att fixa med adressändring så snabbt som möjligt och för att kunna hjälpa henne med boendeparkering. Hon flyttade nämligen från Strömstad till Malmö i går .. Wiiie, välkommen till Sveriges framsida hjärtat!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Hondjuret 18 mars, 2016 at 09:53

  Men..Strömstad är ju min stad. Tror hon är kompis med en av mina vänner 🙂 Världen är verkligen liten! 🙂
  Hoppas helgen blir fin trots jobb och att röven kan bli full av annat än otrevligheter! 😀
  Och lycka till med att hitta ny bil 😉

  • Reply tommytott 24 mars, 2016 at 11:09

   Haha ..sedär ja! 🙂
   Så du bor i strömstad ?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.