Fibromyalgi

Värkande kropp, morgonhandling och nespresso

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nespresso, vad hade jag gjort utan dig? Ni är räddaren på morgonen när ögonen står som råttpittar och kroppen den värker. Jag fick inse i går på jobbet att detta kommer inte gå, jag måste hem och lägga mig för så mycket värkte kroppen, men jag gjorde i alla fall ett tappert försök och tog mig iväg och jobbade i ett par timmar. Sen var jag ett med sängen hela kvällen och i natt har jag sovit fruktansvärt dåligt. Inte nog med att jag har muskler och leder som vill slitas i bitar , utan jag har en så kallad fibromage och ja .. toaletten och sängen har varit mina platser i natt.. Life is good uhh ?

Mjölken var slut så när jag ändå var uppe sa jag till sjömannen att vi drar till Lidl när dom öppnar, armbågas med pensionärer och barnfamiljer. Lyckan att se att Lidl äntligen har tagit in laktosfri lättmjölk och så handlade vi lite till middagen när vi ändå var på plats.

Ja nu blir det kaffe, ryggläge i sängen och vila upp denna stackars värkande kropp. Jag ska vara åter på jobbet på torsdag igen så vila är prio 1 just nu. Det händer alltså inte allt för mycket upphetsande under dagen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lilith - Livet efter Borderline 15 mars, 2016 at 09:00

    Hoppas du mår bättre snart!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.