Livsstil

Fredag och helgjobb

Workmode.

Godmorgon fredag. I går kväll frågade sjömannen hur länge vi skulle sova och jag svarade tills vi vaknar och han är snabb och kontrar med att det inte ska vara till 7. Tydligen följde jag detta slaviskt och vaknar prick 06.00. Jag förstår inte hur fan detta är möjligt, att när jag väl får sova vaknar jag asatidigt och när det är tidigt morgonpass så är jag så trött och inte vet vart jag har gumpen? haha!

Sjömannen tog kamphunden på morgonpromenad medan jag fixade mig och körde i gång kaffet. Lagomt tills morgonpromenaden var klar och dom var inne var jag klar, kaffet var klart och kamphunden hade fått mat i sin skål. Perfekt timing.

Det händer inte mycket här på förmiddagen, kaffe och kolla sociala medier och bara slappa innan jag ger mig iväg för helgens första pass. Jag jobbar kväll och sen 2 morgonpass, så uppdateringen här inne kommer ju vara som vanligt när jag jobbar. Jag uppdaterar i helgen när jag känner att jag har tid att sitta vid datorn och när jag kommit hem från jobbet.

Vad har ni själv för planer för helgen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.