Livsstil

Tant porr, extrajobb och en sån bög

Tant porr och en sån bög.

I dag blev det extra jobb. De ringde i går kväll och hörde om jag kunde komma in och köra ett kvällspass och jag tackade såklart ja. Ja jag vet vad många tycker, men jag känner att det är när sjömannen är på jobb som jag känner att jag gärna jobbar lite extra och får tiden att gå lite snabbare. Så skönt.

I kväll saftas det och syltas det minsann i sofforna och jag slår vad om att en jävla massa kvinnor åker kana där i soffan av lycka då det är tant porr på tv nu – Fifty shades of grey. Fantastisk film och ja, den där Mr Grey är ju lite porrig, så kvinnor jag förstår er att ni åker kana haha.

Ikväll på jobbet så hör jag även att det ska bänkas framför tv´n klockan 20 då melodifestivalen kör i gång igen. Jag höll på svimma och ja, jag är en sån bög som verkligen avskyr skiten. Jag förstår verkligen inte charmen med det hela och det får man som  bög ofta inte nämna i detta sammanhang, för alla bögar älskar ju detta ? Något gick visst galet med både mig och sjömannen haha!   Så jag behöver väl inte förklara att jag inte var en av dom som satt och kollade på spektaklet på jobbet med ungdomarna ? För sån är jag!

Kamphunden är rastad, jag har tänt ljus och tänker att jag ska försöka varva ner och hålla mig uppe lite även i dag. I morgon väntas en ledig dag som det ser ut nu och jag funderar på vad dagen ska bjuda på. Jag skulle behöva åka en runda på second hand shopping och se om jag kan få tag i några snygga , billiga begagnade krukor!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.