Livsstil

Nespresso, klippa i pulpan och fira med vin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Äntligen , äntligen fick vi tummarna ur röven och bege oss ner till Nespresso butiken och inhandla nya fantastiska kapslar och självklart var jag ju tvungen att ha de 2 nya smakerna som finns tillfälligt i butik och ett paket med avkalkning , det är fan på tiden. Nu suktar jag bara efter en ny maskin med inbyggd mjölkskummare!

Sen dumpade sjömannen mig på viktigheter och hämtade mig när jag  var klar och eftersom det gick så jävla bra och jag numera är klar  ( berättar mer då jag släpper nyheten nästa vecka ) och eftersom jag är så jävla nöjd och faktiskt stolt över mig själv så stannade vi på kronprinsen och köpte en flaska rosé. Jag jobbar dessutom hela helgen så ikväll ska jag fan njuta av ett eller 2  .. en flaska rosé 😉

Väl hemma så sa sjömannen att vi ska klippa klorna på kamphundarna. Japp, han håller och jag klipper. Jag lyckas klippa prinsessan Prada i pulpan på 5 klor?! 5 klor och hon sa inte ett ljud ?! Hur är det möjligt? Ja både att jag lyckade klippa i pulpan och att hon inte sa ett ljud? Det slutar ju fan aldrig blöda. Jaja, det är gjort nu i alla fall, vi har dammsugit och sjömannen har ångat golven .. Hej torsdag, we love u!

Dessutom vill jag ge världens störtats grattis till världens bästa Meekatt, du är en fantastisk vän och jag är otroligt stolt över dig … Tänk, det blir fan en bok för dig i Norge med! This is big! Love you vännen! <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Margareta 11 februari, 2016 at 19:08

    Det var ju skönt att hon inte är så känslig, Prada alltså! 5 pulpor har jag aldrig lyckats klippa, men en eller två händer ofta på jobbet. Det finns ett pulver som heter Blodstopp som säljs i små burkar på zooaffärer och som är väldigt effektivt för att stoppa blödning när man klipper i pulpan, man tar bara lite pulver på fingret, trycker mot den blödande klippytan och vips så har det slutat blöda! Kan rekommendera en investering i en sån burk, oumbärligt när man klipper mycket klor som vi gör på jobbet. Minst en gång i månaden klipper vi på “beställningshundarna” där för att inte pulporna ska bli för långa och gångstilen bli fel.
    Spännande med det där som gick så bra idag, ser fram emot att veta mer nästa vecka!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.