Livsstil

Kärleken kommer hem, ledighet och psykos hundar

DSC_1119

 

Gah. Klockan är ju svinmycket och jag har sovit alldeles för länge. Jag vaknade vid 11 av att telefonen ringde, ett viktigt och roligt samtal som jag måste snacka lite med sjömannen om. Sen somnade jag om igen och vaknade inte av larmet. Jag skulle ju vända på dygnet, men förhoppningsvis kan jag ändå somna i hyfsad tid ikväll trots att jag vaknade vid 15 ?!

I dag kommer äntligen sjömannen hem. Jag är så jävla glad. Han säger att han kommer hem vid 20, men det känns som om att han snart är hemma och att jag blir lurad. IGEN.

I dag skulle jag behöva en liter kaffe. Jag tog sista kapseln så det måste handlas nytt, jag har ett berg med tvätt som måste vikas som ni ser bakom min latte och så måste jag ta tag i psykoshundarna. Följer ni mig på instagram ( tommytott ) så kan ni där se vad jag menar med psykohundar. Gizmo har fått frispel och kör ett race i soffan och nu på promenaden rullade sig de små bestarna i skit så dom ska få bada.. Vad har jag gjort för ont?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna 8 april, 2015 at 16:01

  ja jag försökte ringa o väcka dig innan men inte gick det 🙂

  • Reply tommytott 8 april, 2015 at 17:52

   Jag sov hårt, riktigt hårt! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.