Livsstil

En ledig dag, bunkra och sommar semester

En ledig dag som är oplanerad.

Hej å hå vad det går och jobb helgen är avklarad. Det har varit en fantastisk helg med galna kollegor och stundtals har jag varit helt slut i huvudet, speciellt söndag eftermiddag var jag supertrött. Jag tog en promenad med kamphunden och vädret var magiskt, det var 12 grader och promenaden var ungefär det jag orkade. Egentligen ville jag ju typ sätta mig ute och dricka en latte eller ta en promenad i solen men jag spenderade min kväll på soffan framför tv, det var vad jag orkade med haha. Tufft liv.

Sjömannen skickade i går ett sms om att när han kommer hem ska vi påbörja en sockerfri diet. Jag fick lite panik och kände att visst ska vi göra det men är det då ett tecken på att jag måste äta upp allt socker och godis vi har hemma för att bunkra upp för den kommande dieten? Jag tycker det låter helt rimligt och fick bara ett haha som svar.  Det kan man ju tolka lite hur man vill. En ny vecka är det i alla fall och sjömannen kommer äntligen hem på torsdag. Längtan är brutal.

Sommaren ledighet och semester ska planeras. Jag har lite smått panik eftersom det är sista dagen att lämna in önska mål om sommarsemestern på torsdag. Det är sjukt svårt att veta när man vill vara ledig i sommar innan Mars månad ens har börjat och som vanligt så är sjömannens sommar schema inte klart. Jag blir fan galen och sjömannen gör allt för att han ska få ett besked innan torsdag och jag hoppas innerligt att han kan ge mig ett besked på onsdag så jag kan skriva upp semesterönskemålet på torsdag så vi får ledigt tillsammans. Det värsta är ju att det går inte att skjuta upp det, utan det måste in på torsdag och rädslan att jag lägger in om semester och så visar det sig att sjömannen jobbar de veckor jag har semester.  Lite lätt stressad över det hela.

Utöver stressen över sommarens semester så är det bra förutom att jag är trött i kroppen. Träningen blir lidande då jag fokuserar på återhämtning och rädslan att jag ska få ett bakslag i min fibromyalgi gör att jag vilar kroppen massor när jag är ledig, trots att jag vet att jag borde komma iväg till gymmet. Men hej, det löser sig tänker jag. En oplanerad dag och jag hade tänkt försöka få en klipptid men jag avvaktar med den med och ser om min frisör har tid i slutet av veckan i stället.  Så jag ska väl gå igenom mailen och ha soffdag även idag.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.