Livsstil

Morningcoffee on the balcony

Morgonkaffe på balkongen.

Lördag morgon och i dag är första dagen på 6 dagar som jag jag tar mig ur sängen utan att det låter som en förlossning i sovrummet, värken håller i sig men det är lite lättare och jag har fått sova gott fram till kl 05 tiden typ, sen har det varit sådär, men man får vara glad för det lilla här i livet. Upp och rasta krigaren, körde i gång en maskin med tvätt och sen medicin och utfodra kamphunden innan vi tog en morgonpromenad i solen .. Jag vågar inte önska att den ska vara framme hela dagen i dag, för den lär väl ändå bara försvinna.

Inte nog med att det var lite lättare att ta sig ur sängen i dag så är det första dagen sen i söndags som jag inte hoppar i mina mjukisbyxor utan faktiskt drar på mig ett par jeans och börjar känna mig som Totten igen. Nu känner jag själv igenom honom. Snygga och bekväma mjukisar för all del, men inget slår ett par jeans. Älskar´t.

Nu ska jag fylla på kaffekoppen, gå igenom mailen och maila lite samarbetspartners och be om ursäkt för att saker och ting drar ut på tiden, jag har inte glömt bort dom men livet och fibromyalgimonstret hade andra planer än vad denna stjärtisen hade och så är det ibland, det är ju bara att gilla läget och titta framåt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna 22 juli, 2017 at 09:29

  Härligt att du känner dig bra idag! Kram <3

  • Reply tommytott 22 juli, 2017 at 09:32

   Tack vännen! Bra och bra, men jag börjar känna lättnad i värken, vilket är oerhört skönt men jag vågar inte riktigt ropa hej ännu .. :/ kram <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.