Livsstil

Tisdag, grillning och ändrade midsommarplaner

Tisdag och i natt har både jag och sjömannen haft svårt att sova verkar det som. I går eftermiddag valde vi att köra till Malmö då vi båda saknade stadspulsen lite. När vi kom hem så hade vi turen att det var ledigt i tvättstugan, så istället för att tvätta i morgon så gjorde jag det i går. Skönt att ha det gjort.

Det var skottlossning i Malmö i går och 5 personer kom till skada och vad jag vet så är 2 bröder avlidna på sjukhuset. Detta är helt otroligt att detta ska behöva ske. Hemskt och tragiskt på samma gång. Osäker på om en 3:e person oxå satte livet till, oklart men det sades något om det på nyheterna.

I dag har vi ännu en gång varit iväg på jakt efter ett par nya skor, men inget föll oss i smaken så vi drog till Carnex och handlade till kvällens grillning med vänner på Almåsa. Och när vi sitter i bilen får jag samtal från jobb, så istället för 7 dagars ledighet blir det 6 dagarsledighet samt att mina midsommarplaner ändras. Jag ska jobba hela midsommar helgen, men i stället för att vara ledig midsommarafton på kvällen så kör jag en hel dag, morgon till kväll.   Och eftersom planerna ändrades så kommer jag under morgondagen behöva sitta mycket vid datorn och redigera bröllopsfotografier så jag får dom färdiga, jag redigerar lite varje dag men nu när jag ska spendera mer tid på jobbet så får jag styra om schemat och därmed jobba hemma. Ibland önskar jag att både jag och sambon kunde ta tillvara på sommaren lite bättre och varandra, men ofta blir det så att vi båda jobbar lite väl mycket över sommaren, då man som mest behöver vara ledig haha!  Jävla arbetsnarkomaner är vi!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.