Livsstil

Kärleken, pampasgräs och att bara vara vi

Pampasgräs pryder nu hemmet.

Jag och kamphunden drog till Rusta för att handla lite nödvändigheter och när jag ändå hade lite tid att slå ihjäl innan sjömannen skulle komma med tåget så tog jag en runda och hittade äntligen de torkade pampasgräset som jag ett tag letat efter. Jag ångrar att jag inte köpte 2 till för att få en ännu fylligare här på bordet. Men jag är nöjd och framförallt , satan vad snyggt det är. Hela förmiddagen har jag plockat, tvättat upp massor och kommer ju för fan på att, satan jag har ju mer tvätt i maskinen.

Vi har just kommit hem och sjömannen har kommit hem och ligger nu och vilar. Tårarna rann på mig och jag känner bara att jag är så glad att få ha hem sjömannen igen men att få hem en trött, sliten och ledsen sjöman är inte något jag är van vid. Trött brukar han vara men nu även ledsen så brast det för mig, det gör så ont i en när den man älskar mest av allt är ledsen.  Jag blir även så förbannad och känner att vi behöver prioritera om och inte krusa som inte hör av sig när sjömannen är iväg och endast hör av sig när de vill något och rensa bort de människor som alltid har en negativ åsikt om vårat liv och beslut.  Nu får det räcka och jag ska vara stark och stå på mig, stå upp för oss och ha tid för oss och bara vi!

Medan sjömannen ligger och vilar och kamphunden ligger hos honom och gnäller, hon har verkligen saknat sin favorit så ska jag vika tvätten, svara på lite mail och komma ikapp lite med det och sen bara njuta av att jag få ha sjömannen hemma igen.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.