Livsstil

Blond, bikinihelevete och tacofriyay

Fredag och jag har sovit något så fruktansvärt dålig. Tack som fan Chanel , men vad ska man göra när hunden uppenbart mår kasst och kräker som satan i natt och vill ut hundra gånger, då är det ju bara att man kliver upp och går ut med henne, oavsett om klockan är 03, 05 eller 06 och man har en ledig dag. Dessutom har jag gått och blivit blond, note to self – försökt inte slinga håret hemma, själv. Det framkallar väldigt många nya könsord och en helblondering.. Heja mig?!

Jag hade lovat syrran att vi skulle hänga på stan i dag och hon skulle få hjälp med jakten på sommarens bikini. Det där är jag jävligt glad att jag slipper men å andra sidan är snart en expert på kupstorlekar, släng fram brösten så kan jag snart med blotta ögat informera dig om att storleken inte passar eller att formen kommer se galet ut haha!

Himlen har öppnat sig ett par gånger under dagen och för mig blev det en dyr shopping. Köpte 2 stycken nya celsius för 70 jävla spänn på pressbyrån. för där hade dom den och när vi sen kommer till ica maxi i västra hamnen så har dom erbjudande om 2 för 30 spenor – Jävla rånare är pressbyrån haha, men den nya äpple & Ingefära är nog inte någon funktionsdryck som jag kommer köpa igen för smaken var … minst sagt speciellt.

Nu är jag hemma, slappar med Chanel och ska vila lite på soffan innan vi traskar bort till Syrran och Matte hå för lite fredagsmys som majoriteten av sveriges befolkning.  Mexicansk spya blir dagens middag och eventuellt ska vi kolla på Fifty shades darker, jävlar vad det ska saftas och syltas i soffan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.