Livsstil

Magnolia & Cherryblossom

En sån där dag i dag. Jag ställde in allt p.g.a min fibromage tyckte att jag minsann kunde hålla mig hemma, i närheten av en toalett på förmiddagen. Detta är väl det värsta med min fibromyalgi att jag som redan har känslig mage fick så kallad fibromage med. Ena sekunden är det bra och nästa så är det marathon i lägenheten för att hinna på dass .. tänk er då att sitta på ett möte och så kör det i gång? Ursäkta, jag ska bara pudra näsan.

Så idag har jag mest varit hemma. En runda på fältet med kamphundarna och magen har lugnat ner sig. Tvättar och städar och körde sambon till vårdcentralen så han kunde kolla upp sitt ena öra som vätskar. Kraftig infektion i örat så åter i morgon igen. Bilen kunde inte hämtas i dag då dom får den sista delen i morgon förmiddag, så i morgon eftermiddag kanske?

Annars har det väl inte hänt mycket mer. Ikväll kommer en kollega till sjömannen ner som ska på kurs i Helsingborg/klippan och ska sova här i natt, kanske blir något glas vin. Annars får jag väl springa på gästtoan och spraya med den nya doftsprayen – Jävlar vad det doftar gott, de offentliga toaletterna bör dofta så här gott.

DSC_0862

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Thommy LA Gunnarsson 18 mars, 2015 at 16:38

    Lycka till med magen.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.