Livsstil

Ordbajseri och önska inlägg

image

 

Gah. Nu jävlar får det vara nog med med en massa inlägg om min ledvärk, magproblemen och ett drastiskt minskande på kaffet haha. Helvete vad kaffe jag har druckit de senaste dagarna och inte konstigt att magen gör uppror. Så jag dricker kamomillte, för det ska tydligen vara lugnande.  Men innan jag lämnar värk, orolig mage för ett tag så skickade sambon länk i dag… på annan kost. Det känns oerhört bra att sjömannen är villig att ändra sin kost lite för min skull för att se om det kan hjälpa mig i min fibromyalgi!

Så nu lämnar vi det där bakom oss, jag har bestämt att jag en gång i veckan ska försöka uppdatera om hur livet rullar på med maten, träningen ( skriver nog mer om träningen)  och hur värken ter sig för mig, för det är ju nämligen så att fibromyalgin och dess värk är något jag kämpar med dagligen och har en hel del läsare som faktiskt själv har fibromyalgi. Blir ju fan lite trött på mig själv och mitt tjatande haha!

Det står lite stilla i min hjärna just nu med inlägg. Så jag tänkte att det kunde vara kul med önskeinlägg.
Vad vill ni läsa om ? Har ni något ni vill att jag tar upp ?   Lämna då en kommentar här.

Efter inlägget med blogglistan så har jag svurit en del över att mitt gamla domän och gamla blogg är borta.
För sen jag blev min egen har det tillkommit en hel del nya läsare och i den gamla bloggen fanns det en hel del inlägg jag gärna hade reviderat och lagt upp här. Fan att den bara försvann. Irriterade som fan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jennie 18 augusti, 2015 at 14:08

    Hej Tommy! Allt väl? Ang. Glutenfri pasta och alternativ så i detta fallet var det spiraliserad zucchini samt morot sen ner en liten stund i kokande vatten. Du kan riva moroten för mer tagliatelle liknande pasta. Annars är quinoa jätte gott, kokt med buljong länge. Eller sojabönspastan, den vita 😊
    Kram

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.