Ett hälsosammare jag

Nyttigare på natten, handledskydd och glutenfria råvaror

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nattens nyttigare tilltugg. Dock inte glutenfritt ! 

Här ovan ser ni red energy från Self omninutrition och protein bites på Gainomax som jag fått i mina 2 boxar från fitnessbox.  Har med mig för att klara nätterna. Jag har gett mig fasiken på att jag ska få i mig bättre mat och även äta bättre under nätterna. Visst, inte de nyttigaste alternativen, men istället för att köpa nytt så tar jag det jag har hemma.
Kaffe försöker jag hålla mig undan på nätterna då magen inte fixar det så bra och bör egentligen skippa koffein överlag över natten, men i natt behöver jag verkligen något uppiggande och väljer hellre red energy i stället för en energidryck som är fullproppad med socker och skit.. Men ack så gott haha! De där protein bite´sen var ju förbjudet gott.. Okej, Totten, det är inte hälsosamt att trycka i sig massor. 1-2 per natt är ok!

Sen vill jag göra en efterlysning till mina kloka läsare och er företag som tittar in.
Handledsskydd. Jag är i stort behov av nya handledsskydd för att stötta upp mina värkande handleder. Jag hittade inte de jag fick av sjukgymnasten och de börjar även bli riktigt utslitna, så jag söker slittåliga men ändå bekväma handledsskydd. Tips?

Glutenfria råvaror och butiker. Har du tips vart man kan hittat bra och lite billigare glutenfria råvaror? Butik att beställa i? Glutenfritt är svindyrt och kan jag hitta ett ställe som har billigare glutenfria alternativ och råvaror så blir bögen glad.

Har du företag och har produkterna ovan ? Mail me !

För övrigt så känns kroppen skit. Men jag är gladare, jag har fått ur mig mycket i dag, sjömannen får höra mitt gnällande och är så stöttande han kan vara trots att han är till sjöss. Så ja , det känns bättre och jag ska försöka läsa på mer om glutenfria alternativ, skonkost för magen och lederna och vad jag verkligen ska undvika och vad som faktiskt kan vara bra för mig att äta.  Det suger bara röv att det ska kosta så mycket att försöka äta mer hälsosamt och skonsamt för kroppen .. Kan dom inte byta priserna på snabbmaten och det som faktiskt är bra?  Sverige … kan ni göra något rätt?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Camilla Ågervall 30 december, 2015 at 04:57

  Hej. Låter mycket intressant och hoppas att du vill dela med dig om både tips, och vart man kan få tag på “billigt” glutenfritt då jag själv också mår bättre av att äta detta. Dels för magen och dels för min värk…. Tycker också att det är svindyrt och önskar att jag hittar ställen där det kostar mindre….
  Krya på dig och lycka till med nattpasset.

  • Reply tommytott 30 december, 2015 at 16:46

   Kommer absolut dela med mig om tips och råd! 🙂

   Gott nytt år!

 • Reply Anna 1 januari, 2016 at 16:00

  Har du kollat på mediband.se? Deras vulcanskydd är grymt sköna😊

  • Reply tommytott 2 januari, 2016 at 01:44

   Tack för tipset, jag ska kolla upp det ! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.