Livsstil

Välkommen in i kökets kaos

DSC_5345

 

Välkommen in i stjärtisarnas kök, bestående av kaos. 11.40 ringer det hårt på dörren, hundarna skäller och jag håller på skita på mig. Jag får in hundarna i transportburen och öppnar dörren och möts av en glad herre som utbrister – Det var här det skulle diskas va? Ja du är så välkommen in, men skulle du mer än installera diskmaskinen utan även ta min disk kunde du ju ha meddelat det i går så hade jag sluppit diska.

Ett gott skratt hörs i trappen när han stegar in.

En trevlig herre som även städade efter sig och önskade mig happy diskning. Jo jag tackar och börjar packa upp lådor med köksgrejer. Ja som ni ser så ger jag upp, jag vet inte vart jag ska stoppa allt. Känns som om sjömannen få komma hem till detta kaoset och vara med och välja ut vart vi ska stoppa allt, vi har för lite lådor, för det kan ju inte stämma att vi har för mycket köksutrustning? 😉

En hel del lådor är uppackade och det enda som hittills har gått sönder är den stora snygga ljuslyktan. Fan. Kunde inte något annat ha gått sönder? Jaja. men nu får det vara , kamphundarna stampar runt mig, några vill visst ut och kissa, bäst att röra på sig då så inte herren i huset kissar på mina ben.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.