Livsstil

Sol , bad och vattenkrig

Totten i bland klarbärsträdets grenar.

Sol, bad och vattenkrig.

Så är jag och kamphunden hemma och kamphunden är så trött efter dagens bravader.  Vid 10.30 började vi packa min väska med handduk, badbrallor , bajspåsar , hundmat och spf.  Vi stannade till på coop för att handla vatten och lite fika till en lättare lunch innan vi begav oss ut till vännerna och deras stuga för häng, sol och bad i poolen.

Dagen har varit fantastisk, vi har pratat skit, solat en massor, badat i poolen och sen drog jag och Tommy ( nej jag pratar inte om mig som flera personer ) utan dom som äger stugan heter Wanda och Tommy  , så det blir Tommy och Totten ( jag ). Tänk er en lobotoberad pensionär <– internt skämt sedan bravader på Dalabadet och en bög på 32 som kör vattenkrig haha. Stackars Wanda hamnade mitt i det och hon och kamphunden fick ta skydd i stugan.

Innan jag och kamphunden drog hem så bjöd dom på middag, fantastiska biffar , koktpotatis, massor med stekt lök och gräddsås. Med matkoma körde jag och kamphunden hem, jag duschade och hon dog i soffan. Jag har förflyttat henne till sängen och här ligger vi nu och ska strax försöka sova, klockan ringer 05 i morgon och det väntas 4:a morgonpass för mig så jag är väl inte människa på kvällarna. Och uppdateringarna kommer komma under kvällarna  . om jag orkar haha!

Oerhört tacksam för fantastiska vänner, att jag bara kan åka ut till dom oavsett om sjömannen är  hemma eller inte och bara vara. Det är det vänner är till och just i söndags och i dag har det betytt massor eftersom sjömannen har varit till sjöss länge nu och ensamheten här hemma börjar bli tung. Sjömannen fattas oss. Något så fruktansvärt.

Nu .. läsa lite bloggar innan jag försöker hitta John blund och hoppas han infinner sig snabbare ikväll så jag är någorlunda pigg i morgon!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.